Bemutatkozás

A Revomatic Zrt egyedi igényeknek megfelelő célgépek-léghálózatok-gyártósorok-robotcellák tervezésével és kivitelezésével foglalkozik. Cégünk a technológiai problémák megoldására specializálódott.

Több éves múlttal rendelkezünk a fejlesztési, gyártási, automatizálási és ellenőrzési folyamatok rendszerében, amely lehetővé teszi hogy minőségi szolgáltatást biztosítsunk partnereink számára az ipari automatizálás teljes területén. Tapasztalataink nagyrészét hazai illetve európai multinacionális cégeknél szereztük. (Németország, Franciaország, Olaszország)

Munkatársaink szerteágazó tudással rendelkező gépész, villamos tervezők és programozók, akik 10-15 év gyakorlattal rendelkeznek gyártósorok, szerszámgépek, szerelőipari berendezések és célgépek tervezésében, gyártásában és automatizálásban.

A tervezési feladatoknál a minőségügyi rendszer előírásainak szabályait vesszük figyelembe. Gépész tervezőink Solid Edge míg villamos tervezőink az EPLAN szoftvert használják a tervezési feladatok végrehajtásához. A gépek alkotóelemeit és alkatrészeit kizárólag kipróbált gyártóktól és beszállítóktól szerezzük be. Termékeink CE jelöléssel rendelkeznek.

Küldetésünk, hogy ügyfeleinkkel együttműködve megtaláljuk a számukra legkedvezőbb, legegyszerűbb és legköltséghatékonyabb megoldást a kezdeti ötletelgetéstől kezdve a végső kivitelezésig, a határidő pontos megtartásával. Ennek érdekében a cég folyamatosan fejleszti komplex szolgáltatásainak minőségét, megbízhatóságát és választékát.

Munkatársaink

Hosszú Dávid
Technikai menedzser
+36-70-679-0015
Sarány Szeréna
Irodavezető
+36 70 672 7854
Békési Szandra
Projectmanager Asszisztens
+36-70-672-2587